Нинова към Борисов: 4 години плащате, за да ми вземат главата

Лидерът на БСП обвини премиера в оставка за разбиването на БСП отвътре

 

„Да, господин Борисов, чувам викове за оставка пред „Позитано“ от хора, на които плащате четири години, за да ми вземат главата и да разбиват БСП отвътре, защото само нас не можахте да купите“. Така написа лидерът на БСП Корнелия Нинова във фейсбук по адрес на премиера в оставка Бойко Борисов.

„Интересно е, че в изброяването на имена днес пропуснахте най-големите си любимци в БСП, които в продължение на години захранвате с обществени поръчки, покупко- продажба на имоти, на горива. ВЕЦ-ове, назначения. Като сте казали А, кажете и Б. Едно знам със сигурност – и до Я да го изкарате, мен ме няма във Вашата азбука“, написа Нинова.

„Събрали се старото БСП срещу мен – Татяна Дончева, Мая Манолова и Корнелия Нинова с тези, които идваха и искаха да работят за мен, когато бях кандидат за кмет на София, за какво съм им аз? Нали искаха да ме махнат? Отказах се от парламента, за да не дразня. Да сядат и да работят. Имат ли гласове за правителство – имат, над 160 гласа. Управлявайте! Колегата Трифонов като му изтече карантината да ги събере и да предложат правителство“, заяви днес по време на извънреден брифинг премиерът в оставка и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *