Натали Трифонова ли е новата любовница на Бойко Борисов?!

Натали Трифонова ли е новата любовница на Б.Борисов?

Този въпрос изникна след анонимен сигнал до редакционния мейл на сайта Narod.bg. Според източника самата синоптичка редовно се хвалела пред приятелки за креватните си изпълнения с Б.Б., а последния път по време на шумна вечеря в популярен ресторант с приятелки подробно коментирали скандалните му SMS-и.

ББ пишел на Натали –„kak e p” (Натали през смях уточнява, че p – било pi4e), а друго кратко съобщение гласяло директна заповед: „Ела без нищо отдолу”. Тя през смях разкрива, че не му дава да я дърпа за косата по време на секс, защото екстеншъните ще паднат.

Със съжаление синоптичката уточнявала, че Борисов не бил един от най-добрите любовници – бързо омеквал, но пък бил готов на всичко за нея. Затова и планирала скоро да му иска финансиране по нов личен проект – уголемяване на бюста, който й бил голям комплекс.

Натали била обгрижвана като вип персона в резиденцията на премиера от слугите му – служители на НСО.

Натали разказвала с подробности дори и за любимото питие на Б.Б. – вино, смесено с уиски, пред камината в резиденцията му. Той пушил пури, а Толка, както я наричат приятелки – цигари. Двамата гледали мачове в големи компании, пред които Б.Б. се хвалел с гаджето си. Тя била от Барса и ЦСКА, а Б.Б. от Реал М и Левски.

Дори в „COOLt“ се пошегувала с премиера с думите „Как пък всички левскари сте от Реал М“, визирайки Б.Б. Разказите и не приключват до тук – през септември около празниците посетила ловно стопанство заедно с премиера, докато била с дружки в Созопол.

Още по темата четете ТУК

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *