МЪЛНИЯТА ПАК УДАРИ „ПИК“. Медията с поредни БЕЗПОЧВЕНИ твърдения за ТВ „Евроком“!

Онлайн медията за пореден път наруши всяко понятие за журналистическа етика

МЪЛНИЯТА ПАК УДАРИ ПИК. Медията с поредни БЕЗПОЧВЕНИ твърдения за ТВ „Евроком“! Аплодисменти за българската „журналистика“! Ще пребъде.

Онлайн медията за пореден път наруши всяко понятие (или няма понятие?) за журналистическа етика и стандарти. Нищо, ние им прощаваме. Явно рейтингът пада, трябва да се навакса на чужд гръб?

В „статия“ от днес, позоваваща се на „източник“, ПИК замесва името на ТВ „Евроком“ в псевдо схеми, граничещи със свободно съчинение на петокласник. Конспирациите обвързват телевизията ни с готвен протест от председателя на партия „Възраждане“ Костадин Костадинов.

От ПИК имат СОБСТВЕНА ИНФОРМАЦИЯ за случващото се в страната, която дори участниците в събитията нямат. Разбира се, замесен е и любимецът на аудиторията (очевидно и на тях) Сашо Диков, отреждайки му сериозната роля на мост между Белград и Дубай… Но това не стига, накъде БЕЗ КРЕМЪЛ?

И информацията им е толкова достоверна, че дори не е подписана. Защо? Нали в ПИК всеки носи индивидуална отговорност за случилото се? Така заяви Недялко Недялков в своето участие при медиатора между три континента Сашо Диков.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *