Мистерии: Путин се оперира от рак, сменя го офицер от КГБ?

70-годишният Николай Патрушев е внедрил тезата, че Киев е пълен с неонацисти

 

Путин може да се оттегли от публичното пространство заради предстояща операция, свързана с рак. Това твърди мистериозен акаунт в Телеграм, цитиран от британския в. Мирър.

Твърди се, че Путин тайно е назначил своя доверен секретар на Съвета за сигурност Николай Патрушев – бивш офицер от контраразузнаването на КГБ, – да поеме „контрола“ над Русия, докато той е недееспособен.

70-годишният Николай Патрушев е смятан за ключов архитект на украинската военна стратегия и човекът, който убеди Путин, че Киев е пълен с неонацисти.

Непотвърдените слухове идват от Телеграм канала General SVR, който за първи път повдигна въпроси за здравето на Путин, включително предположи рак на стомаха, и болест на Паркинсон при Путин. Слуховете идват на фона на спекулациите, че Путин ще обяви мащабна война в Украйна и ще нареди масова мобилизация на всички пълнолетни руснаци.

Предполага се, че 69-годишният Путин вече е отложил операцията си заради провеждането на парада на 9 май. Според непотвърдените слухове руският лидер е имал насрочена операция за втората половина на април. Кремъл винаги категорично е отричал Путин да има здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *