Министър Атанасов призна, че хич го няма, а културата го пита с какво се друса

Слава кокаине, написа Калина Андронова, а Борислав Цеков настоява да бъде тестван за дрога и премиера

Министърът на културата Атанас Атанасов чистосърдечно призна във Фейсбук, че го няма и породи вълна от смях. След резила зевзеци се снимаха като него на фона на класическа музика и му пожелаха щастлив мандат, а други му забиха неудобния въпрос с какво се друса.

Атанасов, който на 3 април навърши 32 години, се снима в кабинета си и публикува видеото на стената си в социалната мрежа с благодарност към всички, които са се сетили да го поздравят за рождения му ден.

„Нямате представа колко ме зарадвахте, колко надежда и кураж ми дадохте. Знам, че ме няма от известно време, има много какво да ви споделя и обещавам, че много скоро ще го направя и ще продължа да го правя оттук нататък. Така че, скъпи приятели, до скоро. Щастлив петък, щастлив уикенд и ще се видим“, казва Атанасов.

 

 

„Благодаря на всички, които управляват българската култура! Нямам представа какво възнамерявате да правите. Знам, че ви няма от известно време тук, но имам какво да ви споделя. Обещавам, че много ще ми втръсне, ако не увеличите средствата за култура“, каза пък актьорът Филип Аврамов.

Скъпи приятели желая ви щастлив уикенд и щастлив мандат, добави той.

„Това е министърчето на културата – поредното гротескно недоразумение от „Продължаваме промяната“. Трябва да бъде тестван за дрога. Киро и останалите променкаджии – също“, коментира пък бившият царски депутат Борислав Цеков.

„Слава кокаине е работата в ПП! Това правителство е препълнено със системни грешки. Като започнем от министър-председателя и стигнем до министъра на крек-културата и нежните емоции..“, добави журналистът Калина Андронова.

Бившият депутат Александър Сиди пък цитира Радой Ралин: „Не ме страх от министъра на културата, а от културата на министъра“ и попита дали министър Атансов е напукан на бело, или преял с кето-козунаците на ПростоКиро на жена му (официалната, не ПростоЛена).

Гледам и не вярвам на ушите си! Сънен ли е? Напушен ли е? От поста ли е замаян? Брутално ли е главозамаян? Като паднеш от високо, много боли! Наско, по ирония на Съдбата, министър на културата на #kletamajkabalgaria“, коментира Соня Колтуклиева.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *