Мелания прави комплимент на Деси Радева: Много си красива!

Президентът на САЩ и жена му дадоха прием по случай 74-ата сесия на Общото събрание на ООН

Първата ни дама Десислава Радева носи червен конец против уроки. Вместо да се закичи с някое скъпо бижу, за срещата с Доналд Тръмп и съпругата му Мелания, съпругата на президента Румен Радев сложи червен конец.

Президентът на САЩ и жена му дадоха прием по случай 74-ата сесия на Общото събрание на ООН. На приема в Ню Йорк присъства и семейство Радеви, като четиримата се снимаха за спомен, както се прави по протокол. Деси Радева бе вързала червения конец на лявата си ръка. Тя блестеше в целия си блясък до Мелания Тръмп.

Двете дами си разменили няколко любезности, разказаха хора от делегацията в Ню Йорк. „Много си елегантна и красива”, направила й комплимент съпругата на Доналд Тръмп. Радева върнала милия комплимент. Президетшата бе облечена в елегантна синя рокля, препасана с червена лента през кръста, и лилави обувки в добавка. Мелания пък по традиция бе с черна рокля до земята на любимия й дизайнер Ралф Лорън.

За първи път съпругата на държавния ни глава бе забелязана с амулета против зли сили на старта на благотворителната кампания по случай „Българската Коледа” в края на миналата година. Тя не го носи непрекъснато.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *