Мегааферистът Антони Тренчев – интимна тръпка на Кунева и кръщелник на Луканов?

Дружеството Nexo, ръководено от бившия депутат от Реформаторския блок Антони Тренчев, попадна във фокуса на американското правосъдие с афера за 4 милиарда долара. ФБР разследва дейността на българската криптобанка за огромната сума, прибрана от инвеститорите чрез незаконно отпускане на необезпечени кредити.

Докато скандалът се разгаря и се чува подрънкване на белезници, припомняме шеметната кариера на едва 35-годишния Тренчев, изпълнена с любовни трепети и политически пируети.

Антони е син на милионерката Илияна Алипиева, вносителка на „Бенетон”, „Макс Мара”, „Долче и Габана”, „Дзеня” и още над 30 ВИП модни марки у нас. Майката на депутата притежава над 30 бутика в центъра на София и в големите молове в България.

Когото е благословил Андрей Карлович – все е станал човек!

Младият Антон е кръщелник на самия Андрей Луканов и на 28 вече беше депутат от ДБГ, като дори му се носеше славата на „Ален Делон на парламента“. Младежът е завършил Американския колеж, а след това – бакалавърска степен по английско и немско право в „Кингс колидж” в Лондон. Магистър е в прочутия университет Хумболт в Берлин. Младият реформатор се прочу с неуспешната си инициатива с детектора на лъжата, на който се подложи пред „Св. Александър Невски” още при стъпването си в парламента.

Тази ексцентрична изява обаче бледнее пред кулоарните слухове, че Тренчев е бил интимна тръпка на партийната си шефка Меглена Кунева. Според упоритата мълва тогавашната вицепремиерка е имала страстна афера с 30 години по-младия си съпартиец.

Според хора от обкръжението на Кунева клюката за особени отношения между нея и Тренчев са силно преувеличени. Меглена просто била привлечена от западното възпитание и визия на Антони, които се откроявали на фона на селяндурите в НС, но връзката им била изцяло платонична.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *