Луна иска помощ в писмо до Джо Байдън, готова е да спи пред Белия дом

Кандидатът за президент Луна Йорданова, издигната от инициативен кабинет, съобщи в предизборен дебат пред БНТ снощи, че е написала писмо до президента на САЩ Джо Байдън, от когото ще иска помощ.

„Когато ме изберете на 14 ноември, точно на 15 ноември се качвам на самолета, визата ми е готова и знам къде да отида. Парите стоят с имена, с банкови сметки, с офшорни истории, за които цяла България знае. А къде стоят – на бюрото на Байдън. Писмо съм написала още вчера, утре ще бъде изпратено“, разказа Луна.

Тя оповести какво точно гласи нейното писмо до американския държавен глава:

Скъпи приятелю Байдън, Джо, днес на 24-ти октомври, по национална телевизия имаше дебат за кандидат-президенти на Република България, в който аз бях поканена за участие. Когато прочетох първа точка от моята програма: “Лустрация в политическите и обществени организации. Незабавно отстраняване на всички бивши комунисти и служители на държавна сигурност и техните доносници от заеманите длъжности. Съд и затвор за виновниците, които направиха България най-бедната и най-корумпирана държава в Европа“ – мен ме изгониха, бях нападната и щяха да ме удушат в студиото. Бях изгонена от национална телевизия.

Само ние в България, скъпи Джо, не сме приели закон за лустрация от всички социалистически страни. Дори Украйна, която не е член на ЕС, прие закон за лустрация. 77 години комунистите грабят от българския народ. Ние сме най-бедната държава в София. Ние сме пред прага на изчезване, скъпи ми Джо. Искам помощ от вас да прекратим комунистическия грабеж и да тръгнем по демократичния път за развитие“, прочете писмото си кандидатът за президент Луна Йорданов.

„Ако трябва, ще спя пред Белия дом и ще върна откраднатите пари на българския измъчен народ“, допълни тя.

По думите й България е „най-бедната и най-корумпирана държава в Европа“.

„Моят модел за изваждане на страната от бедността е кратък, точен и ясен и не са ми нужни 800 дни, за да го реализирам, а само 8 часа. Това е напълно възможно и осъществимо. Луна Йорданова има опит в това, 9 месеца помогнах на над 300 хил. български граждани ден след ден на жълтите павета, за да си върнем откраднатите пари от КТБ. Аз се борех за правата на обикновените български граждани, каквато съм аз, и от днешните обединители нямаше никой“, коментира тя.

„Изискванията за „зеления сертификат“ са пълно безумие. Аз искам да съм жива и здрава. Лустрацията предстои и целия комунистически „тумор“ ще бъде ликвидиран за часове, когато ме изберат на 14 ноември. Аз ще върна откраднатите пари и ще вдигна три пъти пенсиите на нашите баби и дядовци, които изнемогват. Ще върна златния век на България“, заключи Луна Йорданова.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *