Луд ли е британският крал – назначи християнски лечител да се грижи за семейството му

Диксън не е гледан с добро око сред привържениците на традиционната медицина

Чарлз III натресе на семейството си “християнски лечител”. Специалистът бе назначен за главен кралски лекар от Чарлз III. За съжаление обаче, решението на краля предизвика полярни реакции. Диксън не е гледан с добро око сред привържениците на традиционната медицина, тъй като одобрява някои недотам научни практики.

Хомеопатията и алтернативната медицина явно са му слабост и доколко наистина методите му ще помогнат на семейството, ако се наложи, е спорна тема. На всичкото отгоре докторът подкрепя още една доста странна позиция. Той например смята, че хроничните заболявания могат да се третират с „християнско лечение“, каквото и да означава това.

Така синът на Елизабет за пореден път провокира разумната част от обществото и го подсети за още недотам разумни свои решения. Една от най-двусмислените му постъпки например бе продажбата на част от любимите коне на майка му.

В продължение на целия си живот кралицата поддържаше хобито си и „колекцията“ ѝ от расови животни бе забележителна. За капак предстоящата Коледа ще бъде максимално провокативна за фамилията. Около трапезата за празниците ще се почерпят и роднините на Камила. Странното е, че информацията бързо набра скорост, докато за това дали Чарлз е поканил черната овца на семейството – Хари, дворът мълчи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *