Левски е близо до фалит

Левски е близо до фалит, призна изпълнителният директор Павел Колев. Ситуацията на „Герена“ така и не се променя след идването на новия собственик Наско Сираков, който заедно с Тити Папазов не могат да подсигурят бюджет. Колев призна, че са стигнали до това положение, защото предните шефове са използвали „сините“ за други цели, а не за футболни.

„В момента Левски прилича на малко дете, което доскоро са го „дундуркали“ и носили на ръце. Всеки, който е имал възможност, го е правил през годините.

Освен футболен клуб, Левски е важен социален фактор в държавата, а също така е и меко оръжие, използвано като сфера за влияние. Фактическият фалит е близо. От февруари нямаме достатъчно средства да покрием разходите, това е големият проблем. Събирахме обаче достатъчно средства от привържениците, а имахме и други постъпления“, обяви пред бТВ Колев.

„Грешният път е Левски да има благодетел. Големият въпрос е дали ще се превърнем в клуб, който да си е самодостатъчен и да се издържа. Левски трябва да скъса със ситуации, в които му се помага изкуствено. Трябва да опита да оцелее сам. Дали ще успее – ще видим. Със сигурност няма да е лесно“, допълни Колев.

1 коментар

  1. Айде,да фалират всички,да остава Лудогорец като доживотен шампион и тва е.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *