Крушчич: „ЦСКА-София“ не работи с ултиматуми

Няма криза, „Ливърпул“ също загуби от „Уотфорд“, заяви сръбският треньор

Треньорът на „ЦСКА-София“ Милош Крушчич обяви, че не е получавал ултиматум от собственика на клуба Гриша Ганчев. След изненадващата загуба на „червените“ срещу „Царско село“ (1:2) в събота феновете поискаха оставката на сръбския специалист, което веднага породи слухове, че наставникът ще бъде освободен, ако не успее да класира тима за 1/2-финалите в турнира за Купата на България. Утре тимът излиза като домакин в 1/4-финал срещу „Ботев“ (Враца).

„Всеки ден говоря с ръководството, не толкова с Гриша Ганчев. Да, разговарях по телефона с г-н Гриша Ганчев. Търсихме решения, но нямам ултиматум. ЦСКА не работи така, не дава ултиматуми. Аз не чувствам такива неща. Нормално е да разговаряме“, сподели Крушчич днес на пресконференция на ст. „Българска армия“.

Относно трагичната игра на „ЦСКА-София“ при гостуването срещу „Царско село“ в Бистрица сърбинът заяви:

„Не спахме добре. Много време прекарахме в анализи. Как играхме и какво беше лошото в нашата игра. Това е нормално. Мислим да не повтаряме този мач. Това е първо поражение след октомври. Имахме серия без допуснат гол, колко месеца? Съкратихме дистанцията на съперниците преди нас. Случи се загубата от „Царско село“, нямам оправдание за това и не съм човек, който ще се оправдава. Всички директори виждат дали работим качествено. Според мен няма криза. И „Ливърпул“ загуби от „Уотфорд“ с 0:3. Всички губят мачове, както и ние.“

Крушчич разкри, че е отделил специално внимание на предстоящия съперник за Купата на България, и обеща, че футболистите няма да подценят двубоя.

„Нямаме много време да работим, защото играем през три дни. Днес ще направим тактическа тренировка. „Ботев“ (Враца) промениха състава, взеха опитни футболисти, промениха схемата, имат високи играчи. Ще подходим сериозно към този мач. Знаем и добрите, и слабите страни. Имат висок отбор, вкараха три гола на „Арда“ от статични положения“, посочи треньорът.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *