Комшийка на Петков вдигна скандал на Джамбазки

„Какво правите тука? Което е добре за вас или за нас?”, с тези думи столичанка, която живее на ул. „Шишман” в София, прекъсна изявлението пред медиите на евродепутатът от ВМРО Англел Джамбазки. Заедно с хора от партията той беше блокирал дома на премиера Кирил Петков тази сутрин, за да му търси сметка за политиката спрямо Северна Македония.

Жената обясни на Джамбазки, че притеснява хората с политическата си акция, която определи като цирк. „Ако попитам тези хора, които сте довели, колко сте им платил, те няма да ми кажат. Ако ги попитам какво знаят за Македония, те няма да знаят нищо”, заяви гражданката, чийто диалог с евродепутата беше излъчен по БНТ.

В отговор Джамбазки заплаши, че ще „покани” столичанката в съда, за да докаже, че протестът е платен. Той заяви, че с последователите му имат право да стоят на тротоарите и не пречат на никого. Жената обаче не се съгласи с това, че ВМРО и добави: „Запознайте се със законите на общината. За всяко нещо, за всяко столче на тротоара се плаща. Вие се опитвате да извличате политически дивиденти от една вече напрегната ситуация”, заяви недоволната столичанка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *