Когато козируваш, но “началниците” те е*ават с 200

Срещата в Брюксел е от изключителна важност за всички страни в Европа, но за българския премиер Бойко Борисов тя е въпрос на политическо оцеляване. За него подкрепата от евролидерите, снимките с тях и договарянето на добра финансова помощ е единствената сламка, за която може да се хване и да се задържи на власт!

Срещата в Брюксел обаче е във възможно най-лошото време за Борисов. От една страна са масовите протести под прозорците му в София, а от друга страна разкритията на купища пари и злато в дома му. Най-голям проблем за българския премиер обаче са изтеклите записи, на които той сипе цинизми по адрес на своите европейски партньори. Борисов е напълно наясно с това, че тези записи съм сигурност са станали достояние на евролидерите.

Напрежението върху Борисов даде своето отражение, а лакейско му поведение и постоянно козируване не успя да стопли отношението му с “началниците”.  Повечето от тях се държаха сдържано и на разстояние от него, а унгарския президент Виктор Орбан го игнорира напълно. Напомняме, че в изтеклия запис Борисов се хвали как е е*ал с 200  именно унгареца.

Какво ли е чувството, когато козируваш на “началниците”, но те да те е*ават с 200?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *