Кметът Апостолов отмъстил на Методи Бачев за поруганата чест на премиера Борисов

В южните щати (както Сашо Диков нарича региона около Благоевград) страстите винаги взимат връх. Така бе и снощи, малко след дванайстия час, когато трима известни герои се проявиха с новогодишен екшън в Симитли. Цяла България разбра за разпрата и боя между кмета на Симитли – Апостол Апостолов-Поли, сина му – сричащият депутат – Стефан Апостолов и скандалния бизнесмен – Методи Бачев.

Новините по „телевизора“ напоително обясняват, че Бачев и компанията му гръмнали няколко пиратки близо до хорото, което градоначалникът и синът му водили в минутите след Нова година. Прочут кибритлия като Поли (само преди 2 години преби на публично място тогавашното пресаташе на Пирин Блгр) моментално кипнал и хукнал към заведението на Методи, от което летели пиротехническите изделия. Настанал въргал, имало избити зъби, шамари, псувни, блъскане.

С една дума – нищо необичайно, що се отнася до южните щати и изживяващите се за техни васали индивиди като Поли Апостолов, сина му и Методи Бачев. Даже е изненадващо, че не е викана линейка и няма арестувани. Развалили са боя с кавга, както казват класиците по тези географски ширини.

Репортери хванаха пияния Апостол Апостолов рано сутринта. Той обясни, че бил блъскан и ритан, синът му се опитал да го защити, но до бой не се стигнало. Методи Бачев пък е на друга позиция. Че Поли бил много почерпен, нахлул и раздавал тупаници срещу бизнесмена, сестра му и негови авери. Стефан Апостолов също пуснал юмруци в действие.

Кой крив, кой прав – не става ясно. Сигурното е, че конфликтът между Бачев и Поли тлее отдавна. Това обаче никой не каза. Всички помним, че бизнесменът преди време избухна с публично твърдение, че Поли Апостолов има интимни отношения с премиера Бойко Борисов. След думите му настанаха тежки времена за мощната фирма на Бачев – Агромах. Тя бе скъсана от проверки и актове. Наложи се Бачев да я спасява чрез преименуване и тя вече се казва Громахолд.

Поли Апостолов пък жестоко се обиди на думите на Бачев, с когото преди това били добри приятели. Двамата „смразиха“ отношения. До снощи. Когато се разгорещиха и се стигна до мелето, за което днес цяла България говори.

Третият герой в него – депутатът Стефан Апостолов е пример за човек с високо самочувствие, без да има нужното покритие. Той стана елитен рефер, бутан точно от баща си Поли, който също е бивш арбитър и има силно лоби в БФС. Не са един и два мачовете, които Стефан опорочи. Меко казано. Той редовно „коли“ пловдивските Ботев и Локо. Наскоро се изложи тотално, след като по време на международен мач свири 3 дузпи, които бяха скандални. Тогава полетяха обвинения към него, че е замесен в мафията на „черното тото“. Известен е и случаят, когато младият депутат излезе на банката в Народното събрание и не успя да прочете предварително подготвен текст. Даже му беше лепнато прозвището „сричащият депутат“.

За финал припомняме, че семейството на Апостол Апостолов 2 пъти удря шестици от тотото с милиони печалба. Късметлии, няма друго обяснение…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *