Кирил Петков е толкова глупав и институционално неграмотен, че още не знае, че вече не е премиер

Кирил Петков е толкова глупав и институционално неграмотен, че още не знае, че вече не е премиер. Нещо повече – той мисли, че ще остане такъв под ококорения поглед на Асен Василев още година-две, а защо не и за цял живот.

Хора, това са Харвард. Крем дьо ла крем. Най-неграмотните и глупави политици, които са управлявали България. Властта наистина трябва да се забрани на българите, за да не се мъчат с посредствените си бесове, които изтощават народа в стремежа си към нея.

Българите спокойно трябва да се оставят на някакъв протекторат (което и без друго става от 1000 години насам), което е прозорливото прозрение на Вера Мутафчиева. Ние сме точно толкова несъстоятелни като самостоятелна държава, колкото са и македонците. Ние сме едно и също и затова толкова се дразним едни на други. Бутафорни малки народи, без никакъв принос за света и историята, но с голямо самочувствие и пълна забрава за Бога, който е помислил и за нас, като ни е създал и ни пази от тотални щети, земетресения, бедствия, войни и изпитания, които не можем да понесем.

Ние сме посредствен народ, в което има чар и е напълно нелепо да се пънем за политкоректна нобелова награда за дух и прочие неща, които не са ни по възможностите. А и точно в този исторически момент в България може да се живее прекрасно, в сравнение с паникьосания Запад и истеричен глобализъм.

Явор Дачков

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *