Караянчева искала да скочи от някоя „канара в Родопите“, но в последния момент се отказала

Цвета Караянчева обяви, че се прави опит коалицията между БСП и ДПС да излезе на светло. Тя каза: „Не съм безгрешна и никога не съм твърдяла това“.

Цвета Караянчева се опита да обори аргументите на опозицията – не внасяли предложения за дневния ред; не били преадресирани въпроси към премиера Борисов, т.е. задавали недопустими въпроси, за да твърдят, че той не отговаря, а не ги адресирали наново към ресорните министри; не е внесен проект на акт по сигнала за член на изборната комисия и др.

Председателят на парламента обяви, че медиите не са протестирали за преместването в мазето, а сега имало петиции. Тя каза, че иска мнението на всички партии и ще върне предишния режим на движение в парламента, т.е. журналистите да имат достъп до депутатите.

Цвета Караянчева нападна президента Румен Радев, сравнявайки неговата реплика „Мутри, вън“ с думи на предишни държавни глави. Тя репликира коментар на водещия на „120 минути“ по Би Ти Ви Светослав Иванов по неин адрес.

След като разказа как тежко е приела злорадството заради предполагаемо изказване на Бойко Борисов по неин адрес, което той отричал, тя каза: „Имаше моменти, в които исках да изчезна или да скоча от някоя канара в Родопите“. После каза, че не е зависима от изпълнителната власт и заподозря опозицията, че иска да свали правителството от власт през оставката й.

„Моята чест не е функция на вашата оценка. Моята чест не може да бъде отнета най-малко от вас“, завърши Цвета Караянчева, а БСП викаха „Оставка“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *