Каракачанов „стреля” по САЩ: Няма да кажа на внучката си „ТО”

Военният министър се гневи онлайн на Нанси Пелоси за премахване на “полово обвързаните местоимения”

 

Красимир Каракачанов отправи фейсбук „изстрел“ по шефката на US Конгреса Нанси Пелоси, която поиска премахване на “полово обвързаните местоимения”.

Няма сила, която да ме накара да наричам моята внучка „то“, за мен тя е моето момиче, защото е от женски пол!

А това, че някой някъде иска да прави експерименти и да възпитава децата не с традиционното отношение към родителите…

Това коментира вицепремиерът и министър на отбраната във връзка с  пнамерението на Председателката на Камарата на представителите Нанси Пелоси, която вече е внесла доклад в началото на януари, с който се надява да направи новия Конгрес на САЩ “най-приобщаващия в историята”. Думи като “той”, “тя”, “баща” и “майка” ще спрат да се използват в 117-ия Конгрес според новия правилник, който е бил одобрен в понеделник,.

Извинявайте, но ние не живеем в някакъв съветски концлагер, където хората нямат пол, нямат имена, нямат етнос и религия, а са със затворнически номера, категоричен е Каракачанов. 

Ние не сме в хитлеристки или съветски концлагер! За мен моята внучка ще бъде моето момиче, защото тя е момиче по рождение!

За мен моята дъщеря ще бъде моето момиче, защото аз съм я отгледал като момиче и тя се е проявила като жена, раждайки ми внучка, допълва още Красимир Каракачанов.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *