Как спретнаха класически компромат на Румен Радев с шафрантията Мегз

Паниката в хунтата ГЕРБ, поставена до стената под натиска на всенародните протести, които продължават вече повече от 4 месеца, ескалира в класически компромат срещу президента Румен Радев, един от най-важните опозиционери на корумпираното правителство на Бойко Борисов.

Източник от спецслужбите коментира ексклузивно пред Narod.bg, че има нов момент във войната между президентството и крадливата власт – включването на също толкова компрометирани жени със съмнително минало като псевдодизайнерката Миглена Каканашева – Мезг.

Осъдената на две години затвор за застрахователна измама въртиопашка вчера взриви обществото с фейсбук „признанието”, че била изнудвана от именития журналист Мартин Карбовски да му „духа”, като сексуалното насилие било вид заплащане за участието ѝ в неговото предаване „Втори план”.

На същия сексуален рекет били подложени още дами със сходно обществено реноме като Николета Лозанова, Михаела Тодорова и Нора Недкова Недкова.

Съвсем неслучайно в сърцераздирателния си пост Мегз забърка и президента Румен Радев, като внушението бе, че имало тайна договорка между държавния глава и Мартин Карбовски за общи действия срещу шайката на мутрата от СИК Бойко Борисов.

„Също по темата за морала – лично съм присъствала на телефонни разговори, в които един от най-големите критици на правителството (Мартин Карбовски, б.ред.) се уговаря за срещи с президента. А после се хвали пиян – колко пари му взима и как той създава и руши имиджи в тази държава”, пише дословно шафрантията Мегз, както удачно я определи журналистът Васил Петев в свой пост.

„Прави впечатление, че властта се опитва да лансира като политолози и морални стожери жени с миналото на Мегз. Преди време в тази позиция беше Калина Паскалева, сега дойде ред на „общественичката” от Раковски, която целенасочено се използва като проводник на клевети по адрес на Румен Радев”, обясни източникът.

Отново неслучайно само 2 дни дните преди да пусне компромата Мегз изпълзяваше от телевизора то теми, за които няма и хал хабер.

На 5 ноември тунингованата бизнесдама, за която витаят основателни съмнения, че се занимава и с данъчни престъпления ( в края на юли НАП я глоби с 3000 лева за неиздаване на касови бележки в бутика ѝ в Раковски, в който продава китайските си дрехи, б.ред), се появи в приятелската към властта Нова телевизия рамо до рамо с журналиста Петьо Блъсков, за да коментира… изборите в САЩ?!

Естествено, умственият ѝ багаж стигна за толкова, че да заключи как претендентът Джо Байдън „ще бъде президент на всички щати, а не само на гласувалите за него”.

И още един бисер от Мегз – „В речта си той ясно даде знак, че ще загърби всички различия и ще бъде обединител“. Толкова.

Знаковото участие, което предизвика буря от присмех с недодяланият опит да бъде изчистено името на Миглена Каканашева, е показателен за намеренията на службите, които са я активирали.

Само два дни след „експертното” участие на блондинката по Нова дойде и постът ѝ, че Карбовски я карал да му „духа”, и че била чула как журналистът се договаря с президента Румен Радев да свалят „прекрасното правителство” на Бойко Борисов.

Знаково е и продължението на помийната атака срещу държавния глава – в приближени до шайката сайтове плъзнаха откровени  фейк новини, че във вила „Калина”, обитавана от президента, се вихрели „бунга-бунга” партита с други шафратнии и че дори първата дама Деси Радева спипала съпруга си разпищолен в компанията на дави със съмнителен морал.

Фалшивите новини са стар прийом за насаждане на омраза, който ГЕРБ използва откакто е на власт. Враг №1 Румен Радев трябва да бъде ударен, независимо какво ще струва това на престъпниците, облечени във власт. В случая интелектуално бедната, но законово уязвима заради престъпленията си Мегз е изключително удобна. Предполагам, че коьорфишекът е пуснат след договорка – „плюеш по Карбовски, респективно Радев, а ние забравяме за криминалното ти минало”, коментира информаторът на изданието.

Разковничето към разплитане на гнусния компромат е заровено именно в миналото на Мегз. Ако проследим поредицата от събития, ясно се вижда, че Миглена Каканашева е активирана от службите именно поради своята уязвимост.

Първият голям крими скандал с палавницата дойде, след като стана ясно, че заедно с бившия си вече любовник Румен Рончев опитали да присвоят автомобил за 100 000 лева.

През септември 2019-а съдът установи, че за времето от средата на месец септември 2018 г. до 28 септември 2018 г. в град Раковски Мегз умишлено е склонила Румен Рончев и Антон Лесов да присвоят джип мерцедес на стойност  98 586 лева, собственост на лизингова компания в София.

За това престъпление шафрантията се размина само с двегодишна условна присъда, което я постави на крачка от затвора при ново престъпление.

То и не закъсня – през юли тази година Каканашева отнесе 3000 лева глоба от НАП. „Дизайнерката” се сдоби с акт и последващо наказателно постановление заради неиздаване на касова бележка. Освен това хитрушата не е регистрирала и фискално устройство.

Като съберем 2 и 2 се получава следното – с условната 2-годишна присъда от миналата година и укриването на оборот, което е с цел спестяване на данъци, Мегз е директно за затвора.

Това е причината жена с морала на Миглена Каканашева да стане обществен критик на Румен Радев – ако не го стори, нищо чудно само след няколко дни да се озове в Сливенския затвор с ефективна присъда.

Че шафрантията от Раковски е маша в ръцете на службите говори и друг факт – в началото на септември 2020 бившият ѝ любовник – пловдивският предприемач Румен Рончев, бе хванат с наркотици от турските власти в района на Одрин. В негов камион, натоварен със стока, турската полиция открила 28 кг марихуана. Цената на намереното количество е близо 300 000 евро.

Смята се, че сигналът за наркоаферата е подаден до службите именно от Мегз, която се съгласила да стане ухо срещу снизхождение от страна на Темида за собствените й престъпления.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *