Имате ли идея тази ходеща трагикомедия Петков какво точно прави във Вашингтон?

Господин Кирил Петков, за голямо съжаление и неизличим срам все още премиер на страната, е най-успешният канадски палячо в хилядолетната българска история.

Човек на родителска среща като ходи – пак се подготвя предварително.

На мач да отиде – купува си билет, чува се с приятели, уговаря си среща.

На театър – също, уговаря се предварително ще пият ли по чаша вино след представлението и къде.

А господин Кирил Петков, този объркан буфосинхронист, който дълго време след като престане да е премиер, ще се смее на съдбата и гласоподавателя, че толкова им е бил акълът да го изберат…

Този същият кленов палячо отишъл на среща в Държавния департамент на САЩ, сякаш е отскочил до някоя сергия за семки.

Интересно е МВнР имат ли идея за това посещение?

Госпожо Генчовска, имате ли идея за този полет на кленовия лист, или България продължава да има две различни външни политики?

Имате ли идея тази ходеща трагикомедия Петков какво точно прави във Вашингтон?

Как така премиер на европейска държава ходи на срещи в Държавния департамент на САЩ с ръце в джобовете – като случаен турист, омъкнал се вътре в ден на отворените врати?

Г-н Петков, Вие сте министър-председател на България, не сте управител на частна сладкарница, в която сам определяте цените и правилата?

И какво точно продадохте на тези срещи?

Понеже нали не смятате, че някой наистина ще повярва на глупотевините от прессъобщението ви и на несвързаните приказки, които ще избълвате на летището на връщане?

Тези, които ви подкрепят в парламента, са ваши съучастници.

Тези, които ще гласуват подготвяното от вас национално предателство, ще носят исторически срам. Защото вие сте спазарили да продадете историческата идентичност на страната ни, спазарили сте да продадете душата на България – а това не е просто още едно престъпление на Просто Киро.

Това е вход към ада на историята.

И тъй като Вие не разбирате това в своето властово заслепение, дано вашите съучастници – поне някои от тях – се опомнят.

Никоя власт не е на всяка цена.

И няма цена, която да плати предателството на българското сърце и душа – защото това е, което сте договорили да продадете срещу властта, която вече сте получили.

Бог да се смили над Вас!

От Фейсбук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *