Иво Мирчев: Прокуратурата удря избирателно

Прокуратурата в момента удря избирателно”, коментира в предаването “Денят с Веселин Дремджиев” по ТV+ и TV1 Иво Мирчев, IT специалист и член на “Демократична България”.

Според него държавното обвинение умишлено избира да разследва и да се се самосезира за действията на някои хора, докато по отношение на други не предприема нищо. “Прокуратурата в момента удря избирателно, удря политически противници, удря икономически противници, удря определени бизнес кръгове, част от тях са част от мутренските времена а България, но друга част са част от белия бизнес”, коментира той.
Той смята и че прокуратурата трябва да направи и проверка какво се е случило с парите, за които обвиняемият бизнесмен Васил Божков твърди, че е изтеглил, за да даде на премиера Бойко Борисов и финансовия министър Владислав Горанов.

Според Иво Мирчев бизнесменът умишлено не атакува депутата от ДПС Делян Пеевски. За Пеевски сега е изгодно Бойко Борисов да бъде “удрян”, за да бъде отслабена ГЕРБ и след изборите да има коалиция ГЕРБ и ДПС”, смята Мирчев. Той прогнозира, че след влизането на България в чакалнята на еврозоната ще има сериозни политически турбуленции без предвидим в момента изход.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *