За 10 години Борисов асфалтирал над ПОЛОВИН МИЛИАРД километра МАГИСТРАЛИ?!?

Знаете, че редовно следя профила на главатаря на шайката, за да не пропусна нещо, което е изключително важно и от национално значение. Тъй като не мога да трая този лъжец, обикновено не гледам видеата, които Севда ТВ качва там, за да не слушам глупостите, които предводителят на калинките артикулира. Груба грешка от моя страна… Те така съм изпуснала страхотно шоу от 25 юни, когато главатарят на шайката е омайвал ГЕРБерастията на някакъв площад в Бяла Слатина цели 10 минути.
Покрай всичките глупости, които е наприказвал особено се откроява това, че за 10 години Светиня Му е асфалтирал над ПОЛОВИН МИЛИАРД километра МАГИСТРАЛИ и е изградил 250 пречиствателни станции… Естествено веднага прави сравнение с БСП и Слави Трифонов като изтъква, че никой не е направил повече.
Здраво се смях на глупостите му, но не можах да разбера тези, които са се наредили около него и онези, които са се събрали да го слушат, безмозъчни ли са, че аплодират подобни небивалици?
Общата дължина на всички пътища в страната ни е 40 231 км, а цялата републиканска пътна мрежа в България възлиза на 19 877 км, от които само 816 км са магистрали.
Проверих каква е ситуацията в световен мащаб, защото реших, че нашата тиква е подхванал асфалтиране и извън границите на територията…
Дължината на пътищата в целия свят са едва 68 937 575 км, което е близо 8 пъти по-малко от асфалтираното от главатаря…
Половин милиард се изписва с цифри по следния начин – 500 000 000… Та този смешник асфалтирал за 10 години 500 000 000 км магистрали, което си е 50 000 000 км на година… То на планетата няма толкова километра магистрали, но кой да му каже на главанака, след като край него са се събрали некомпетентни, некадърни и корумпирани калинки…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *