Жълт сайт на ГЕРБ пусна порно снимки на годеница на кандидат кмет!

Интимни снимки 18+ на приятелката на кандидата за кмет на София на „Демократична България“ арх. Борислав Игнатов бяха публикувани в жълт сайт на ГЕРБ и ДПС, като предизвикаха масово възмущение в социалните мрежи и гневни реакции от страна на политическия елит.

Премиерът Бойко Борисов бе сред първите, които реагира много остро.

Не приемам опитите чрез публикуването на лични снимки на едно момиче да се уязви кандидат за кмет на София. С подобни похвати се прекрачват граници, които досега не са били преминавани. Бил съм атакуван многократно по подобен начин. Не приемам такъв тип действия и категорично ги осъждам„, написа министър-председателят в профила си във Фейсбук.

Малко по-късно подобен пост се появи и на страницата на кмета на София Йорданка Фандъкова.

Има граници, които не могат НИКОГА да бъдат прекрачвани – това са границите на човешкото достойнство. Опитът да се уязви един от кандидатите за кмет на София по такъв отвратителен начин, е не само недостойно, то убива смисъла от всичко, което правим. Казвам го като човек и жена! Изборите идват и заминават, но трябва да останем човеци!„, категорична бе тя.

Крум Зарков, член на Изпълнителното бюро на БСП и зам.-председател на парламентарната група също се възмути, подозирайки политически опоненти.

Намирам за абсолютно дъно, за нетърпима мерзост, за най-долнопробно поведение, да атакуваш политическия си опонент с личните снимки на негови близки. Нито секунда няма да търпя в листата си споделящите подобни публикации, а всеки тиражиращ ги тук или в живия живот заслужава единствено презрение. На потърпевшите декларирам цялото си съчувствие и солидарност.“, написа Зарков.

Бившият омбудсман и кандидат за кмет на София Мая Манолова пък заяви, че „гнусните методи за правене на кампания от властта, достигнаха всички, които не са от властта“.

Това е очевидната истина. Разграничаването от себе си е особено психично състояние, което бих нарекла политическа шизофрения. Солидарна съм с кандидата на „Демократична България“ за мерзостта, която търпи. На мен ми се налага да правя същото и го разбирам добре. Някога се казваше, гущера си отрязал опашката. Днес е останала само опашката. Отвратена съм. Нито една власт не предполага човек да падне толкова низко„, допълни Манолова.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *