Ето го стрелеца Димитър Големанов и неговата Диляна

Стрелецът от Варна Димитър Големанов, който погуби двама приятели, след което посегна на живота си, е имал бизнес с руснаци. Това сочи справка в Търговския регистър. В две от фирмите му – “Газ аналит” и ” Г.О. Пигмейстър” ЕООД, негови съдружници са Николай Кухарчик и Никита Георгиев.

Димитър Големанов има и заведение на плажа – “Контакт”. Развивал е бизнес и с доставки на газ.

Името му е известно покрай сдружението “Еко парк Галата”, на което той е управител. В него членува и фаталната Диляна, която довчера му е приятелка. Сдружението е регистрирано на 8 юли и веднага е внесло искането си в общинския съвет. Димитър Големанов е свързван с общинския съветник във Варна Генадий Атанасов, както и с небезизвестния Румен Широков, излежал няколко присъди за разпространение на наркотици.

Близки на Диляна и Димитър твърдят, че след раздялата с Диляна станал нападателен, ревнувал я, заплашвал и преследвал. От нейни публикации става ясно, че Диляна се е интересувала от жените, жертви на насилие и очевидно самата тя е била подложена на такова.

10.15 часа в полицията е подаден сигнал, че в апартамент на ул. “Македония” във Варна е станала стрелба. Когато отиват на място, полицаите откриват три трупа – на 40-годишния Димитър, на 23-годишната Диляна и на 41-годишен швед.

По все още непотвърдена информация, Диляна и Димитър имали доскоро бурна и страстна връзка, но те се разделили, а скоро след това тя започнала връзка с шведа.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *