Ескалация: Започнаха нападения срещу офиси на ГЕРБ в страната

Стъклата на две сгради са били разбити – в Благоевград и в Свиленград

Стъклото на офиса на ПП ГЕРБ в Благоевград е било счупено. Вандалският акт е станал снощи. За това съобщи евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Асим Адемов.  Той отправи критика, че въпреки политическите пристрастия така не бива да се действа.  “Явно това е разбирането за мирен граждански протест за върховенство на закона и повече справедливост! Така ли ще ме убедите, че сте прави – с бесилки, с хвърляне на камъни, с агресия? Правов ред с камъни и бесилки!”, възмути се Адемов.

По-рано стана ясно, че офис на ГЕРб е бил нападнат от вандали и в Свиленград. Витринното стъкло на офиса на ПП ГЕРБ в Свиленград беше строшено вчера вечерта от неизвестен извършител. Вандалът бил от редиците на двайсетината протестиращи, които с музика и викове стигнали до офиса на управляващата партия, пише e-svilengrad.com.

Лидерът на ГЕРБ Свиленград д-р Мариян Кръстев е заявил,че трябва първо полицията да си свърши работата, а след това да се правят коментари. Няма пострадали. Хората от протеста също са се разграничили от вандалските прояви на неизвестния за сега извършител.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *