Емил Велев-Кокола: Тити Папазов изпълнява поръчки

Емил Велев-Кокала смята, че някой с пари стои зад Тити Папазов, който се очертава като следващия шеф на Левски. Последният треньор, извел „сините“ до титлата преди 11 години, смята, че баскетболният специалист ще е само изпълнител на „Герена“, като основната му цел е да получи от Васил Божков контролния пакет акции.

„Мисля, че някой с пари би трябвало да стои зад Тити. Не виждам иначе логика да ги иска акциите. По тази логика всеки може да ги вземе. Това все пак е Левски София, не Левски от Кюстендил. Дори отборът да остане само с български футболисти, там разходите пак няма да са малки и като цяло ще трябват доста средства за всичко около клуба.

Винаги съм бил оптимист за Лески. Под каквато и да е форма, Левски ще го има, няма никакъв шанс да изчезне от картата. Дори при най-лошия вариант да започне на чисто от Трета лига не виждам някаква драма да има. За две години ще се върне в елита и то без нито една стотинка дългове, които са натрупани от различните собственици. Феновете винаги ще подкрепят отбора. Все пак се надявам да не се стига до този вариант“, обяви пред Novapress.bg Велев.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *