Емили Тротинетката се натиска на Христо Иванов

Особената дама иска да е съветник по сексуалните малцинства

Джендърът Емили Йорданова, по известна като Емили Тротинетката, се бута да се включи в редиците на „Демократична България“. Странната дама дори издирила координатите на председателя Христо Иванов да му предлага услугите си като специалист по сексуалните малцинства.

През последните няколко месеца около Емили се шумеше не толкова за активностите ѝ в защита на правата на различните, а за скандалните ѝ изцепки по пътищата у нас и високата скорост, с която се движи, нарушавайки Закона за движение по пътищата. На няколко пъти тя беше засичана да се движи по магистралата и големите столични булеварди с електрическа тротинетка, развивайки висока скорост и създавайки предпоставка за пътни инциденти. В интервюта пред различни медии тя дори беше категорична, че няма да спре да „шофира“ така.

Последва и инцидент, при който тя падна от превозното средство и пострада. След случая тя каза, че се отказва от този свой начин на придвижване. Само няколко дни по-късно се оказа, че това обаче все още не се е случило, а тя дори е претърпяла инцидент.

Оказва се обаче, че при направения ѝ на място тест тя е дала положителна проба за наркотици.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *