Екшън на касата в Билла с депутатката Елена Гунчева от „Възраждане“

Покрай депутатите от Възраждане винаги емоциите врят и кипят и никога не е скучно.

Адв. Елена Гунчева е депутат от „Възраждане“ и практикува професията си в Пловдив. В социалните мрежи тя споделя за нейно неприятно изживяване в супермаркет „Билла“.  Според думите на Гунчева служителка й се е разкрещяла да си сложи маската правилно. Народният представител се зарича повече да не пазарува в магазини които сляпо изпълняват заповеди.

Припомняме, че носенето на медицински маски в затворени обществени пространства задължително както за персонала, така и за клиентите.

Ето разказа на адв. Гунчева:

Дотук с Билла! Без да съм била някога фенка на тези магазини, днес прекрачиха границата на търпението ми. Една нагла и арогантна касиерка ми се разкрещя да си вдигна маската, като не да се махам от магазина /явно си въобразяваше, че магазинът е неин, а заплатата й се появява незнайно как от въздуха/. Принципно бих проявила разбиране при добронамерена забележка или молба, но наглото поведение, придружено с истерични крясъци, идва в повече.

Друга служителка надуто обясни, че те не мислили, а изпълнявали закона! То не е закон, а заповед, с която се отменят права по закон, ама съществото явно нямаше капацитета да го разбере. Отново с призиви да не пазарувам в магазина им, в които задължително ще се вслушам. Май бизнесът е време да осъзнае, че се издържа с парите на клиентите си, а не е на издръжка към Министъра на здравеопазването.

Аз в магазини, в които сляпо изпълняват заповеди, без да мислят, няма да пазарувам. И с невъзпитан персонал, който не е наясно откъде му идва заплатата! А и все пак да подкрепя българския бизнес!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *