Ексшефът на НАП Красимир Стефанов бере душа с COVID-19

Бившият директор на Национална агенция за приходите Красимир Стефанов вече две седмици се намира във Военномедицинска академия в тежко състояние след инфекция с коварния COVID-19. Финансистът се бори за живота си и е отслабнал с повече от 20 кг, а близките му се молят 24 часа в денонощието да оцелее от тежкото изпитание, пише „Лупа“.

За съжаление отлюспеният от ГЕРБ в предишния парламент Стефанов има доста придружаващи заболявания и лекуващият екип не дава никакви гаранции. Плюс за него обаче е фактът, че е потърсил лекарска помощ навреме, както и доста ниската му възраст – 49 години.

Никому неизвестният по онова време Краси Стефанов е назначен е изпълнителен директор на НАП с решение на Министерския съвет през 2009 г. на мястото на освободената Мария Мургина.

Влиза в политиката през 2013 година, като участва в парламентарните избори в листата на ГЕРБ в Хасковския избирателен район.Избран е за народен представител в 42-рото народно събрание. Става независим депутат от 17 февруари 2014 година след скандал, в който беше обявен за „къртица“ на Николай Бареков. Напуска парламента на 24 юли същата година, малко преди разпускането му за предсрочни парламентарни избори.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *