Домусчиев става новия “крал на хазарта и петрола”

Чувам едни пиленца да чуруликат, че Кирил Домусчиев лети за САЩ, за да лобира пред американски бизнесмени за съвместни проекти с Делян Пеевски.

Домусчиев и Пеевски контролират пристанищата и спецтрафика на Бургас и Варна и транспортните коридори на Южна и Северна България. Това без “добро” на службите не става.

В същото време нашите служби стават “подизпълнители” в мегапроектите, за да имат информационни и логистични позиции за наркотрафика и търговията с оръжие.

Овладяването на двете големи пристанища от Пеевски и Домусчиев ги превръща в двете ключови фигури в държавата. Само Борисов и Доган имат право на “вето” за сделките освен службите на САЩ.

Пашата поема трансграничнита канали на Божков, Домусчиев става новия “крал на хазарта и петрола”, това е решението на Голямата четворка – Доган, Борисов, Пеевски и Домусчиев. И това ще трябва да се легитимира пред службите на САЩ така че нямат нищо против.

Млиардер №4 ще върти парите на Голямата четворка в хазарта и петрола и ще поеме разходите на карето за обслужващите фактори в институциите.

Кирил Домусчиев е новият фаворит на американците в София, които дадоха зелена светлина за отстраняването на Васил Божков от Бизнеса.

Пеевски се постара да извади от играта Иво Прокопиев и американците се ориентираха към Домусчиев, сега той връща “ресто” с лобирането в САЩ.

Публична тайна е, че американците подкрепят избора на Иван Гешев за главен прокурор, а Домусчиев заедно с Пеевски и Борисов беше основен лобист.

Атаката срещу Пламен Бобоков обслужва бизнес проектите на Пеевски и Домусчиев като продължение на овладяването на портовете и е поредният знак след отстраняването на Божков, че Голямата четворка пренарежда Бизнеса.

Кирил Домусчиев поема бизнеса на Васил Божков за Четворката. Ако Валентин Златев не приеме офертата да е №2 в петрола и топ консултант на Сарая, ще поеме и неговата роля.

Така че в Територията предстоят интересни неща да се случват.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *