Депутатите на ГЕРБ: Не сме мутри

Преди Борисов да излезе да говори пред привържениците си, те бяха нахъсвани от депутатите от парламентарната група на ГЕРБ.

“Някой превърна президентството във фирма за лобизъм”, заяви пред събралите се симпатизанти и поддръжници на ГЕРБ председателят на парламента Цвета Караянчева, която уточни, че е на протеста като гражданин. “Бъдете разумни, някой иска да ни отклони от Европа, от борбата с организираната престъпност”, заяви тя и увери, че премиерът води държавата по европейския ѝ път.

“Щяхме да ви спрем да дойдете тук, ако г-н Радев не беше нарекъл над един милион български граждани “мутри”, добави депутатът Тома Биков.

“Аз не съм мутра, моето семейство не са мутри”, отвърна Караянчева.

“В името на България трябва да се обединим, но не трябва да отстъпваме пред тези, които искат да разделят нацията, да върнат страната там, където беше – най-бедната държава в Европа”, продължи той. По думите му в момента се формирал Отечествен фронт срещу ГЕРБ, но този път няма да им се получи.

Ние никога, никого не сме мразили, ние работим за България, ние не сме мутри, ние, всички – градовете, селата – всички служим само на България, няма разузнавателна информация, която да предаваме на други служби, заяви и депутатът Маноил Манев. “Ние не водим войни, ние сме тук, за да покажем, че има повече от един милион, които подкрепят премиера и неговото правителство. България е само една, за всички нас”, каза още той.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *