Денис Теофиков може да е бил убит

МВР разследва дали фолк певецът не е бутнат умишлено от 7-я етаж, откриха дрога на лобното му място

 

Мистерията около смъртта на младият поп фолк певец Денис Теофиков се заплита, като МВР разследва дали звездата на „Пайнер мюзик“ не е бил умишлено бутнат от тераса на 7-и етаж в жилищен блок в София, твърди Lupa.bg.

Вчера около 13 ч. по обяд 21-годишният фолк изпълнител е полетял от балкона на жилището на свой приятел при неизяснени и до момента обстоятелства. Денис Теофиков е загинал веднага, преди пристигането на екип на „Спешна помощ“.

Пристигналите на мястото на трагедията полицаи са открили огромно количество наркотици в апартамента, от който Денис Теофиков е скочил през балкона. Запознат с разследването твърди, че при обиска са открити кокаин, метаамфетамини под формата на кристали, както и кетамин.

Криминалистите са задържали за разпит собственикът на жилището, който е бил силно дрогиран и в неадекватно състояние. Засега от МВР не обявяват официално дали приятелката на Денис Теофиков – гримьорката Алекса Ангелова, е била очевидец на смъртта му.

„Работим по три версии – самоубийство, нещастен инцидент и убийство“, твърди полицейски източник. Според думите му разследването още не е приключило и се провеждат разпити. Съмненията на криминалистите са, че Денис Теофиков може да е бил умишлено бутнат от балкона след скандал в апартамента, породен след употреба на наркотици и алкохол.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *