„Демократична България“ са келяви ментета

Тези, дето се зоват Демократична България,  са възможно най-долните ментета, нямащи нищо общо с това, за което се представят – наследници на сините.

Ще дам един много елементарен пример. Правило ми е впечатление по снимки от техни партийни сборища и всякакви там сборища, а сега покрай изборите още повече, че много от техните хора вдигат палец. Един вид за победа.

Абе, льольвци, вдигнатият палец беше символът на комунистите. Няма жив седесар, който да вдигне палец. Всъщност,  ползвахме палеца, но той беше насочен надолу и комунистите полудяваха. Вдига се знакът на победата с двата пръста. Даже и толкова елементарна символика не познавате. Ментета келяви.

Една идея читава не може да родите сами. Всичко е кражба на отминалото време. Бдение със святкащи телефони. Палячовци. Никога няма да достигнете до атмосферата на онези бдения със свещите. Акъла на Фори Светулката ви е като непристъпен връх,  бе. А той определено не беше много. За акъла говоря.

След края на изборната кампания Фандъкова трябва да благодари на нейните отлични имиджмейкъри Мая Манолова и Борислав Игнатов. На техния фон тя без да прави никакви усилия започна да изглежда като велик управленец.

Влади Янев

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *