Гласоподавателка разби хвалбите на Бойко Борисов

Лидерът на ГЕРБ се опита да прехвърли вината за дългогодишните нерешени проблеми на служебния премиер

Председателят на ГЕРБ Бойко Борисов не спира обиколките си из страната, по време на които държи дежурните си речи за мъдрото си управление и недостойните противници. Вчера той бе из Варненско, като дори се появи на сватба в село Медовец край Дългопол, където търпеливо позволи в продължение на 10 минути с него да се снима всеки от желаещите. Направи се, че не чува обръщението към него “г-н президент” от страна на имровизирания водещ и на свой ред подкани: “кАжи им да свират хората, да си гледат сватбата”. Но след това категорично отказа поканата да се включи с един кьочек, след като оркестърът засвири “Камъните падат”.

По време на една от импровизираните площадни срещи с избиратели приказливият Борисов обаче загуби дар слово, когато го насмете млада ромка от квартал, който е без ток (видео от тази сцена с коментар “Шах и мат с пешката” е качено в туитър, като на записа се вижда как в смут изпада не само експремиерът, придружаващите го също се стъписват).

“Само обещавате, колко години гласуваме, а после нищо. Колко милиарда ти отпуснаха хората? Не теб ги отпуснаха, не на мен”, скастри го жената, като обясни, че детските помощи не стигат дори за чифт маратонки. После прикани експремиера да не ходи само по стъргалото в центъра, а да отиде да види как живеят бедните хора. Борисов я посъветва да викне служебния премиер Стефан Янев да види. Но след като това не спря тирадата, той и се обърна към кмета: “Хайде, да отидеме…”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *