ГЕРБ отмъкват бивши депутати на ДПС

В навечерието на „най-важните избори след 1989 г. насам”, както сам се изрази председателят на ДПС Мустафа Карадайъ, движението е изправено пред сериозно предизвикатество. От партия ГЕРБ тихомълком отмъкват бивши кадри на ДПС, които да работят в полза на управляващите.

Един от тях е не кой да е, а бившият депутат Камен Костадинов. Той бил изключитено обиден, че не е посочен за водач на листа.

„Аз бизнесмени в листите не искам. Аз съм бизнесмен, Камен е бизнесмен и няма да сме в листите”, отсякъл малко преди финалната подредба на кандидат-депутатските листи почетният председател на движението Ахмед Доган.

Решението му обаче имало ефект на студен душ за Костадинов, който вече си бил уредил първото място в листата във Враца. Всичко това толкова го разочаровало, че го накарало да се обърне към ГЕРБ. Особено след като разбрал, че водач на ДПС във Велико Търново ще бъде 29-годишният Мастън Мастънов, който Костадинов изобщо не приемал.

Местни активисти на ДПС в старата столица довериха пред Lupa.bg, че Камен Костадинов се свързал в водача на ГЕРБ проф. Костадин Ангелов и тихичко започнал да работи в негова полза. Целта му била една – да покаже, че без него във Велико Търново ДПС не може да има мандат.

Преди около два месеца бившият втори в ГЕРБ Цветан Цветанов разказа, че именно Камен Костадинов разпределял гласовете в Северна България в сътрудничество с ГЕРБ. Точно затова управляващите виждали в негово лице толкова ценен кадър.

Друг бивш депутат от ДПС – Хасан Хаджихасан пък съвсем открито преминал в лагера на ГЕРБ. Той обещал на настоящите управляващи да им осигури гласовете от циганската махала.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *