ГЕРБоидите оврещяха „Фейсбук“ заради втория мандат на Радев

Винаги се втрещявам от погнуса, наблюдавайки ПР акциите на гербоидите. Семпли, изтерзани, с малък речников запас и откровено хулигански уклон. Като добрият тон със свещ да го търсиш, няма да го намериш. Лошото е, че голяма част от умствено увредените на територията им харесва точно простащината в тези изявления и не намират нищо нередно там, където възпитания и образован човек би се отвратил.

Николов, говорителят на гербоидите, си позволява да нарича Президентът Радев „онова нещо“. И че бил рекламно лице на МаЯма, триото и прочие. Пак неразбрал, ама е разбираемо с оглед интелекта му. Ама, както им казва Онуй, акъл не се набива.

Гербоидче, „онова нещо“ е избран от над два милиона българи. За вас, заедно с окултните гласове от отвъдното, платените и махалите, не са гласували и наполовината от това. Генерал Радев представлява огромната част от мислещите, разумни и родолюбиви българи, които отказват да се примирят с това, че престъпници управляват Родината ни.

И като ПР не ви бива. Ама никак. На принципа на оправданието: „Пък вие защо биете….“. Не става. Президентът Радев не е рекламно лице, а символ за българите. Това, че всеки начинаещ, стар, опитен или неопитен политик иска да се поотърка в харизмата му за своите си политически цели, е техен проблем. Още повече, че Президентът ясно показа, че е срещу мутрите и корупцията. Той подкрепя борбата срещу мутрите, корупцията, престъпността, унищожението на България и мизерията на народа. Всеки има правото да се бори срещу това. И изборът кой ще управлява ще го прави не генерал Радев, а ние. Ние трябва да решим на кого да дадем доверието си. Генерал Радев на практика е рекламно лице на България, защото е единственият почтен, образован, интелигентен и възпитан политик, който достойно ни представя по света. Той не козирува на чужди лидери и не се стеле на килимчето пред Ердоган, с което си заслужи омразата на ДПС. За разлика от Онуй, например.

Честно казано, писна ми. Омръзна ми и съм погнусена от червеите, които изпълзяха от калта и се покатериха по гърбовете ни. И които омърлят и окалват цялата ни държава и политика. Подобен стил на изразяване на говорител на политическа партия показва не само липса на елементарно възпитание, но и на каквито и да било политически качества в него и в партията-майка. И е време да изметем тези помияри от властта.

Елена Гунчева, Фейсбук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *