Георги Първанов натиска социалисти в страната да подкрепят протежето му Добрев за лидер на БСП

След медийни разкрития от последния месец, че Кирил Добрев е тясно обвързан в тежки и скрити от публичните очи бизнес схеми заедно с бившия президент Георги Първанов и синовете му, сега социалисти алармират, че Първанов е натискал социалисти по места да гласуват за протежето му Кирчо за лидер на БСП, съобщава vestnik.eu.

Нека припомним, че наскоро в медиите лъсна, че двамата са заедно в множество фирми и обществени поръчки, дадени им при управлението на Бойко Борисов.
Вероятно това е причината бившият президент вече да не се крие, а открито да се включва в кампанията за пряк избор на председател в полза на Добрев.

Отдавна е известно, че двете семейства са тясно обвързани от години и сега Първанов вижда възможното си връщане в БСП, чрез инсталирането на Добрев начело на Столетницата.

Всичко това от своя страна би било гаранция и за стопляне отношенията лично с премиера Борисов, както и за запазването на бизнеса на фамилията и бъдещи им общи действия в полза на коалиция БСП – ГЕРБ.
АБВ вече веднъж участваха в правителство на Борисов и се възползваха от мазнинките на властта, като сега се готвят да направят това втори път чрез “ракетата” Добрев.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *