Ген. Атанасов: Не министрите, а Борисов е основният лобист на Сараите във властта

„Бойко Борисов и властта правят маневри, за д азапазят статуквото. Борисов е доказал през годините, че е много добър илюзионист. Той за пореден път се опитва да имитира разграничаване от Сараите на Доган. Основният лобист в правителството на Сараите е самият премиер. Това, което днес беше решено, ще налее допълнителен бензин в протестите. Хората по площадите искат оставка на правителството и хората по площадите не са доволни от тези маневри, които властта прави“. Това заяви пред БНР съпредседателят на „Демократична България“ ген. Атанас Атанасов.

„Бойко Борисов се опитва да прехвърли вината си върху нас. Като народен представител съм внесъл сигнал да се провери как е изградена шикозната вила на Ахмед Доган в Тетевенско, но всичко беше хвърлено в коша. Бойко Борисов и Огнян Герджиков са от царското котило. Не знам дали Шиши е редил служебен кабинет, но той беше удобен за Бойко Борисов, защото не се разследваше корупцията“, каза още лидерът на ДСБ.

„Бойко Борисов и кохортата му изпитват много сериозен страх от служебно правителство на Румен Радев. Ако държавният глава в началото не беше наясно кой кой е, когато прави служебен кабинет с Герджиков, то той сега може да извади твърде много далавери на управляващите. Сигналите, които идват от Вашингтон, са много сериозни. Ще дойде времето да се разследва защо закопахме 2,5 млрд. лв., построявайки този „Турски поток“. Да се провери – знаело ли се е от самото начало, че САЩ може да санкционира страни, които се включват в руски газопроводи“, коментира ген. Атанасов.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *