Гардовете на Путин застреляли войник със 7 куршума (видео)

Младият войник, който искал да поздрави президента, е загинал на място

 

Руски опозиционни медии съобщават, че гардовете на руския президент Владимир Путин са застреляли млад руски войник, който е доближил президента на Руската федерация.

Инцидентът е станал на полигона в Рязанска област, където Путин отиде да провери подготовката на мобилизирани войници. Руските проправителствени медии, близки до Кремъл, разбира се не съобщават за този инцидент.

Според източник от Федералната служба за сигурност трагичният инцидент е станал още при самото пристигане на Путин на военния полигон. Един от мобилизираните се „развълнувал“, когато видял Путин, и искал да го поздрави. Той е разперил ръце, за да го прегърне, но гардовете на президента са сметнали това за риск за живота му.

Застреляли са младия войник със 7 куршума. Той е загинал на място. След смъртта му приближените на Путин се наложило отново да заснемат слизането му от автомобила – за пред медиите. Путин не е изразил никакви емоции от смъртта на младия руски войник. Убийството е видяно не само от Шойгу и други лица, придружаващи Путин, но и от още около десет мобилизирани. Строго им е наредено да мълчат, в противен случай ще имат тежки неприятности. Източник от Кремъл също е потвърдил за инцидента.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *