ВМРО официално изтрещя: Слави е готов да обърне резбата!

„В такъв момент разбираме дълбокото послание в творчеството му в знаковото парче „Ще ти скъсам г**а“, пишат довчерашните управляващи „патриоти“

 

ВМРО пусна необичайно за политическа сила официално прессъобщение до медиите днес, иронизирайки интервюто на Слави Трифонов пред френския в. „Монд“. Според „патриотите“, които май няма и този път да влязат в парламента, Дългия е „прегърнал джендър идеологията“ и е „разкрил истинската си същност, а явно клони към ЛГБТИ плюс безкрайност“. Писмото е напълно автентично, поради което Рикошет.орг го публикува в цялост. Припомняме, че само допреди няколко месеца ВМРО беше част от управляващата коалиция.

„Трифонов претопи България в ЕС и предложи на тепсия сексуалната ориентация на децата ни на ЛГБТИ+ общността само в две изречения

Слави Трифонов се кани брутално да излъже избирателите си, а и всички българи. Зад фасадата на балканския мачо се крие явно тежка политическа травестия. Колкото и да се снима в софтпорно музикални клипове и да демонстрира черни джипки, Слави разкри истинската си същност. А тя явно клони към ЛГБТИ плюс безкрайност.

Пред френското издание „Монд“, цитирано от български медии, Слави директно призовава Европейския съюз да се превърне в една държава, за да може да се попречи на хора като Орбан. И забележете – поводът е законодателството на Орбан срещу джендър пропагандата и то с фокус децата. Наред с поредните коленопреклонни излияния в стил „НАТО и ЕС са водата и слънцето“ Трифонов явно вече е възприел и джендър ценностите.

Пита се: този човек ли ще управлява страната ни? Този, който за благословията на западняците е готов да обърне резбата? Засега политическата. И да предаде без бой суверенитета на страната. Безусловно. В такъв момент разбираме дълбокото послание в творчеството на Слави и компания: в знаковото им парче „Ще ти скъсам г**а“.

Поздрави, Слави!“

1 коментар

  1. Всеки прегърнал джендър идеологията и явно клонящ към ЛГБТИ плюс безкрайност няма моя глас.

    Не че има голямо значение, ама аз да си го кажа.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *