Вирусът е лабораторен продукт, няма смисъл от ваксина

Сензационното твърдение на проф. Младен Григоров дойде на фона на истерията за имунизации

Коронавирусът е изкуствено създаден, година по-късно не сме мръднали в лечението му. А от ваксина няма смисъл. Сензационните твърдения излязоха от устата на доайена в кардиологията у нас проф. Младен Григоров.

83-годишният медик допълни в свое интервю пред национална медия, че единствената цел на коронавируса била да срине икономиките. „60 хил. научни статии за последните месеци – това говори за пълна безпомощност”, категорично заяви проф. Григоров. Той обясни, че хората, които оздравяват, остават с хронични дихателни заболявания.

“В медицината всичко е свързано, когато имаш придружаващи заболявания по-големи са възможностите за летален изход, но както виждате, млади хора се разболяват и умират, получава се дихателна недостатъчност”, добави той.

Според проф. Григоров от ваксината полза няма, защото имунитет срещу COVID-19 има само за 3 месеца.
“Бил съм военен лекар и сме учили за масовото поразяване по време на войни, това е една война с вируса”, отбеляза проф. Григоров. Действително почти цялата кариера на учения минава във ВМА. Негова е и идеята бившата правителствена болница да стане „Лозенец“, като лично убеждава Тодор Живков през 1989 г. клиниката се включва в структурата на новосъздадената Военномедицинска академия и се преименува в база „Лозенец“, въпреки че планът не просъществува дълго.

Носител е на голямата награда на Българския лекарски съюз за цялостен принос в медицината. А за особено значими заслуги в областта на науката е награден и с орден „Св. св. Кирил и Методий“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *