Валери Симеонов за Радев: Невзрачен човек, попаднал случайно в президентството

Не улучихме нито на опозиция, нито на президент. Радев е един невзрачен човек, попаднал случайно от държавна служба в президентството. Естествено, че не е подготвен, но поне да не взима отношение.

Този коментар направи в ефира на Българската национална телевизия лидерът на НФСБ Валери Симеонов.

Симеонов обикновено си служи с доста пиперлив език. Именно той бе човекът, който това лято нарече протестиращите “лузъри, ултраси и студенти за селфи”. След него пък неговият заместник в политическата формация – Валентин Касабов, определи демонстрантите като “овце”, които трябва да бъдат прибрани в кошарата.

“Не улучихме нито на президент, нито на опозиция. Опозицията присъства в парламента не само да критикува всяка дреболия и решение и да пречи на работата на парламента, но тя не е предложила нито едно смислено предложение. Като не приемаш това, което управляващите предлагат и гласуват, какво е тяхното предложение. Няма такова“, посочи Симеонов и допълни:

“Същото е и при президента – един невзрачен човек, попаднал случайно от държавна служба, в която са му давали команди всеки ден, изпълнявал чужди команди и изведнъж прескочил в президентството – естествено, че не е подготвен, но поне да не взима отношение“.

Валери Симеонов коментира и въпросът с водната криза, за която предупреди екоминистъра Емил Димитров – Ревизоро. Лидерът на НФСБ предупреди, че такава ще има, ако не се извършат спешни мероприятия, свързани с подаването на вода от други язовири към Варна и Бургас.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *