Българска демокрация под карантина: ГЕРБ ще купува, манипулира и фалшифицира вота

Слушам ученическите доклади на касационните говорители Ала ЦветаКараянчева по повод 3 март – руски, украински, молдовски, полски, финландски воини. Пропускат да добавят беларуси, чеченци, осетинци, якути и ескимоси. Най-напред дълбок поклон пред всички наши освободители от ятагана на агарянина.

За този забравен синоним на османския поробител си спомних навръх Националния празник, когато прочетох надписа върху една разтърсваща паметна плоча в двора на манастира „Седемте престола“ край Искърското дефиле, която ни напомня за опожарената през 18 век обител и изкланите православни монаси. По време на „съжителството“, така скъпо за нелибералните еничари.

Аритметика на „идентичностите“

Така значи, аритметика на „идентичностите“?! Изреждат половин дузина етноси от многонационалната империя на Царя -освободител, донесла избавление на своите славянски събратя по кръв и вяра, само и само да размият и обезценят приноса на Русия. А по паралелната писта мърсуват из дебрите на историята с гадни внушения за геополитическите амбиции на Санкт Петербург, проливите, за влиянието на Балканите и така нататък. Очевидно според полираните мозъци на евроатлантическите папагали право на Национален интерес има единствено и само Вашингтон. Така са им го набили в кухите тикви, това и дрънка неграмотната фауна.

Впрочем да ги попитам тези специалисти по история и география и геополитика от ПУЩ, Рабфак и милиционерската школа дали случайно са чули, че 80% от личния състав на Армията на САЩ провеждала геноцид в Корея, Индокитай, Афганистан, Ирак и къде ли не по света, по правило се състои от афроамериканци, латиноси и всевъзможни националности, наети по контракт. По подобие на въоръжените сили на старите колониални империи Великобритания и Франция. Тук е моментът да споделя един спомен на моя дядо, участник във войните в началото на 20 век, включително обсадата на Одрин, който ми разказваше като дете как по време на Първата световна война срещу Героичната българска армия са се сражавали абисинци и индийци. Естествено под знамената на Короната и Републиката.

Да върнем обаче машината на времето към днешния ден и да видим какви ги вършат такива като нелепата кметица на Габрово и някакъв санитарен чиновник, тръгнали да забраняват честванията на Шипка. Впрочем ембаргото, което без съмнение идва от Бойко Борисов, тъй като неговите придворни не смеят да пръдна без интифа от Началника, слага край дори на теоретичната дилема около Президентския вот в края на годината. След посегателството върху българската родова памем, Пожарникаря никога няма да прескочи от нечетните към четните номера на „Дондуков“. По ирония на съдбата отново руска връзка, макар и без пенсионера Решетников или афериста Навални…

Стига глупости празни приказки

Скандалът около Шипка за сетен път озъби отвратителната физиономия на Шайката по нейния летописец и новопокръстен член Антон Тодоров. Хайде стига глупости и празни приказки! Така както хунтата посегна на най-свещения български празник по идентичен начин – нагло, безпардонно и просташки, ще опорочи и парламентарните избори. Истината отдавна е пред очите на мислещите и зрящите сънародните, които обаче остават все по-малко.

Демокрацията у нас е под тежка феодална карантина. Бойко Борисов налага вето върху президентската кампания под знака на вируса, тъй като той няма потребност от дискусия и състезание на идеи, личности и програми. И защо да го прави, след като цялата видима и задкулисна държава работи за Него?!

Не от днес или от вчера, не даже от първия му мандат през 2009-а, а от преди две десетилетия, когато в началото на новия век Царят номинира своя телохранител за главен секретар на МВР. Без никакво колебание, по препоръка на старите влъхви от държавна сигурност от кръга „Монтерей“, решили, че тяхното момче ще им бъде полезно. Добре, ама нещата отидоха много далеч.

Отсега да си знаем орисията

Не се съмнявам, че ерудираните читатели на вестник „Минаха години“ отдавна са теглили калема и за тях няма никаква дилема – България под режима на Герб е опустошена земя. Независимо от лакърдиите за растеж и стабилност. Нашата мила, родна страна оглавява всички черни класации за беднотия, неграмотност, престъпления, корупция, екология и смъртност, а отгоре на всичко свещените чуждестранни инвестиции са спаднали с 80 %, докато цените са скочили с над 400% по време на ГЕРБ . Да продължавам ли с ток, вода, парно, банкови такси, отрицателни лихви, детски градини и така нататък.

Ето защо призовавам от сега да си знаете орисията. Конкретно – упорито се говори, че ГЕРБ вече е манипулирала и фалшифицирала изборите. Изпитаната технология с мъртви души, невалидни бюлетини, подправени протоколи и изтърбушени чували, ще бъде използвана по всички правила на мафията. Наред с това ще бъде приложен целия силово-административен капацитет на държавните и общински ведомства за притискане на електората. Отделно – пазаруване на цигански гласове чрез черната каса на обществените поръчки, прехвърляне на бюлетини към патриотични патерици алВМРО, Марешки и Симеонов.

Чалгата и Маята, бонус плюс БСП, плюс пълна задкулисна координация с ДПС?! При това положение ни чака още от същото и отгоре.

И два акцента в общата мрачна картина. Чудя се дали достойните български пенсионери, изградили онази Българи,я от която има още какво да се краде, си дават сметка, че подаянието от 50 или 120 лв са трохи от тяхната мизерия. Тоест, вместо Борисов да индексира пенсиите с 50%, за повече от десетилетие във властта и три милиарда данък „Сателит“ за американските фалшиви фантоми, той подхвърля предизборен подкуп на най-уязвимите демографски и социални слоеве, за да ги унижи и употреби с техните пари, като използва грабежа срещу ограбените. Ето това трябва да се знае!

И нещо дребно, но показателно. На 28 февруари тази година, ден преди вдигането на карантината в прекрасния български град Мездра се развилнял класически мутро-чалга-герберизъм. Конкретно- още в период на ограничение за наивници, един кандидат от ГЕРБ, син на местния кмет от ГЕРБ, е организирал напоителен купон, извън всякакви мерки нормативи протоколи и директиви, с участие на патриотичните патерици и под алибито на Деня на самодееца. Само че този ден е следващият! Всичко това е документирано и филмирано в социалните мрежи. Граждани са алармира ли телефон 112, полиция и община, но очевидно там всички са навързани като свински черва. Защо ви занимавам с някакви пошли номера от селски вечеринки? Ами, защото това ни очаква по цялата география на България. ГЕРБ ще купува, манипулира и фалшифицира вота на илота. Предполагам знаете от кръстословиците, че илот означава роб!

Автор: Георги Атанасов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *