България има своите трима нови герои!

България има своите трима нови герои❗️
Уникални при това…

Да започнем с разказа по картинка.

Дамата вляво, играеща ролята на „Многострадална Геновева“, се оказа скрита лимонка. Мацката използвала детето си /нуждаещо се от лечение/, за набиране на средства за воаяжи,екскурзии и купони чрез ХелпКарма в която е член на Управителния съвет. Като похарчи набраното, вдига лимита на сумата в страницата и воала. За какво да работи, като има будали да превеждат наготово? Сега е обявила, че й трябват още 350 000 евро…Муцка!

Тоя в средата дето пие вода като смок, се оказа идеолога на измамата и собственик на фирма за бързи печалби и кредити. Нервно му е нещо, щото знае, че ще връща и здраво ще яде бой!
Тоя вдясно дето гледа като препикано мушкато, най-ценният ИТ кадър във Вселената, с незаменими способности и умения, гнидатата която получава до 80 000 лева от дарените за болни деца е бате Слави.Та тоя брадат хакер нарочно вземал такива заплати, та да могат господата от ХелпКарма или в превод ПомогниДаКрадна, да укриват данъци в особено големи размери. Как става това? Ами така, като дават на един баснословни суми, той се осигурява на максималния праг и останалото го взима чисто, като раздава на останалите в офиса дяловете им, без да се заплащат за тях осигуровки и данъци.
И после тия заявяват пред камера, че работели без заплащане, в полза роду, щото само бате Слави вземал заплата! Мамини па благи…

И докато децата мрат чакайки да получат за лечение дарените пари, тия тримцата унуфрита си раздавали заеми един на друг, връткали схеми, изнудвали родители на починали деца да не даряват незиползваните суми, правили се на важни и т.н.

Искам да видя лицата на родителите им…искам да разбера в каква семейна среда се възпитават изроди, да живеят върху болката, страданието и смърта на деца…

Владимир Павлов, Фейсбук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *