Борисов с нова манипулация: Бойко Рашков бил ли е на лов с банкера на ДПС Фуат Гювен?

„Бойко Рашков бил ли е на лов в петък с банкера на ДПС Фуат Гювен?“ Това попита лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов от Симеоновград. Там той беше, за да се види с кмета на града от ГЕРБ Милена Рангелова, чиито син и съпруг бяха задържани, впоследствие освободени, в акция на МВР срещу купуването на гласове през седмицата.

„Помните ли безмитните магазини, бензиностанции, техен собственик беше Фуат Гювен. Били ли са на лов в Ракитово с Бойко Рашков в петък? Какво ги е сближило преди 20 години? Банкерът на ДПС се събира с Бойко Рашков“, констатира Борисов.

Бившият премиер още веднъж отговори на обвиненията на вътрешния министър, че няма банка и го призова да каже коя е банката, през която са „прекарвани парите“, за да може „да го осъди“. Той съобщи, че във вторник (9 ноември) ще заведе дело заради обвиненията на Рашков.

За да отговори на коментар на Рашков, че ГЕРБ и ДПС са се срещали в Цигов чарк, Борисов повтори, че нито той, нито неговите заместници са оторизирали когото и да е да говори с която и да е партия. За такава среща съобщи на 5 ноември министърът на вътрешните работи Бойко Рашков. Според него на нея се е говорило за коалиционно управление след изборите между ГЕРБ, ДПС и една лява формация.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *