Борисов се кълне и за изтеклия запис

Единственото категорично отричане за автентичността на скандалния запис от този петък, премиерът Бойко Борисов направи пред сайта на Валерия Велева „Епицентър“, като в обичайния си стил се закле в думите си.

Изданието цитира Борисов да казва: „Заклевам се, 100% е лъжа“. Преди дни, покрай твърденията на укриващия се в Дубай обвиняем бизнесмен Васил Божков, че е предал на Борисов над 60 млн. лева, Борисов се закле „във внуците си и в живота си“, че те не отговарят на истината.

„Това са 100% лъжи! И за записа, и за Божков! Личи си, че това не е моят глас. Събитията са в различни дни“, е коментарът на премиера.

Междувременно пред журналисти при обхода на магистрала „Хемус“ той заяви и че с този запис са се опитали и да го изкарат и пиян, каквито коментари се появиха из социалните мрежи след изтичането на аудиото. Това стана и повод Борисов да разкаже за случка от миналото си, когато за пръв и последен път пил вино, главата му се завъртяла и започнал да повръща. „Затова оттогава не близвам“, обобщи премиерът.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *