Борисов: Радев какво иска от мен, като 3 пъти съм бил премиер на страната?

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов отново пое по планинските поляни, за да коментира с младежите от партията си актуалните политически събития. И потвърди отново, че формацията му стои безусловно зад проф. Анастас Герджиков за кандидат-президент срещу настоящия държавен глава Румен Радев.

„Радев исконно не разбира смисъла на президентската институция. Трябва да обединява нацията, а не да разделя и да мрази. Аз бих му препоръчал да си отиде при партията и да не се занимава повече с това, което не разбира“, коментира Борисов.

„Аз съм бил три пъти премиер на тази държава. Какво повече?“, попита той относно това, че не се кандидатира за президент на България.

„Ами техните „младежи“ са половината от ДС. Тези, които са ви мачкали и не са ви давали да ходите на джамия. Така е при тях – хаос и всичко лети надолу. За цените не ми се говори, хората го усещат по джоба си“, каза още той.

„Правителството на Радев са останали хората да оцеляват. Който може, ще оцелее. Продадохме най-хубавите си ваксини, всичко е отворено – театри, ресторанти. Ей това направи Радев. Ще станем накрая един ограден регион и Държавна сигурност мачка“, отбеляза Борисов.

Той има предвид дозите „Модерна“, които правителството препродаде на Норвегия. Самият Борисов е ваксиниран с щатския иРНК препарат след преболедуване от ковид.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *