Борисов: Президентът така се е омазал – нямам никакъв страх

„Христо Иванов е цар на задкулисието. Или целта му е само да има служебно правителство, за да даде еднолична власт на Радев, в която той е всичко – и кабинет, и парламент. Нямам никакъв страх от него, той така се е омазал“. Това каза премиерът Бойко Борисов в свое включване на живо във Фейсбук.

„Първа лъжа: Борисов и ГЕРБ целят да протакат във времето да няма 2-3 месеца избори, вкопчили са се във властта. Затова ние внасяме днес тази конституция и изобличаваме втора лъжа – че това е конституция на ГЕРБ и Борисов. Лъжа е, че ние не искаме машинно гласуване.

Ние управляваме най-добре пандемията. Българите не знаят какво е карантина – да отидат в Гърция, в Турция и да видят как е. Справихме се с пандемията е строим навсякъде. От какво да ни е срам? Обръщам се към протестиращите – спрете да тормозите другите, протестирайте си на тротоара, дайте ни 2 седмици“, допълни Борисов.

„Някои ни упрекват че ние не сме легитимни… Към днешна дата няма социологическа агенция, която да не дава, че ГЕРБ е първа политическа сила. Няма нещо, което да не сме направили без резултат. Народът иска справедливост, да има максимално представителство, да управлява. Единственият начин е с нова конституция.  Никога не сме изпадали в такава ситуация като държава – блокади, барикади… Няма политически партии, които да се ползват с голяма обществена подкрепа, ако тръгне да пада управлението“, уточни премиерът.

4 коментара

  1. Моя коментар е да подсигурите на 🎃 тиквун, тулупа много, ама наистина много адекватна специализирана болнична помищ, моля!

  2. ВЯРНО БЕ ЗАЩО ГО МЪЧИТЕ ТОЗИ ЧОВЕК НЕ ВИЖДАТЕ ЛИ ЧЕ Е БОЛЕН !СМИЛЕТЕ СЕ НАД НЕГО ОСИГУРЕТЕ МУ КВАЛИФИЦИРАНА ПОМОЩ !

  3. Борисов, ние, дето те познаваме от над 40 години, знаем, как си се омазал и ти. С мас, з цвик, с кво ли не?!?

  4. Айде, изпадни пак в откровение, обясни чисто сърдечно, Що те преместих от Софийското, градското у факултето?
    Сигурно беше за добра служба?!
    Иии., престани да се правиш на пожарникар, защото така и не успя да овладее смисълът и съдбата на тази професия. Не се зови пожарникар, защото обиждаш професията, образованието ни и много, много момчета, които че и момичета.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *