Борисов пак предлага Караянчева за шеф на парламента

Десислава Атанасова пък е номинирана за шеф на парламентарната група на ГЕРБ, а Даниел Митов за премиер

 

Бойко Борисов току-що обяви на извънреден брифинг кой ще е кандидат-премиерът, издигнат от партия ГЕРБ. Това е Даниел Митов, чието име най-активно се спрягаше за поста в последните дни. “Кабинетът ще го кажем, когато получим мандат”, добави той.

За председател на Народното събрание Борисов предложи Цвета Караянчева, наречена от него “проста кърджалийски п.тка”.

“Взех решение да се оттегля от двете места в парламента, за които ме избраха, за да им завра чекмеджета, лъжи, компромати в задния двор. Щели да правят комисия! Народът направи комисия. Народът постави мен и ГЕРБ на първо място”, каза още премиерът. “Ще се дръпна като премиер и депутат, да видим дали ще забравят Бойко Борисов. Влади Горанов ще стои в централата с мен”, каза заяви лидерът на ГЕРБ и призова съпартийците си да са “много отговорни”.

“Българският народ показа голяма мъдрост. Слави Трифонов безспорно е най-успелият в шоубизнеса, но дойде на друга сцена, тук трябват смели и бързи решения… Поздравявам Слави Трифонов – мислех си, че няма друг освен нас, който да бие БСП. Желая му здраве. Желая здраве и на Деси Радева, за която днеска ми докладваха”, каза още Борисов в пряко включване в социалните мрежи.

В него той обяви и още една новина – че България скоро ще изтегли контингента си от Афганистан.

“Много скоро народът ще разбере какво си е пожелал и затова ще бъда до вас, с вас и ще нося отговорност”, заключи Борисов.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *