Борисов обяви, че Божков напада пиара му Севделина, защото я харесва

Утре ще ви питам нещо, на което се надявам да отговорите, написа във фейсбук Божков

Никъде не съм пращал Севделина. Червената бюлетина на Божков се вижда в сайта на Интерпол. На човек с 18 обвинения ли да отговарям.

Това коментира премиерът Бойко Борисов, по повод атаките на хазартния бизнесмен Васил Божков към пиара на министър-председателя Севделина Арнаудова. Шехерезада Арнаудова така и не ви пожела, отговори тя вчера на Божков.

Борисов днес каза още: Кой е той, за да напада нас. А на въпрос защо напада пиара му, той отговори: „Защото я харесва. Тя може да разказва много по тази тема“.

„Твърденията на бизнесмена Васил Божков са манипулативни и целят дискредитация. Ако има доказателства, да ги дава и да се приключва с този панаир. Как си представяте, че мога да изрекетирам един от най-богатите и известни хора от прехода в моя кабинет?“. Така пък финансовият министър Владислав Горанов коментира обвиненията на бизнесмена отпреди 2 дни към него за корупция и рекет.

“Аз ако имах притеснения, нямаше да говоря с вас. Какви доказателства? Едни торби огромни с пари, давани пред свидетели. Как си ги представяте тези неща?”, допълни Горанов, цитиран от бТВ.

Хунтата продължава да граби. Прокуратурата им помага. Политиците мълчат. Институциите бездействат. Време е властимащите да се осъзнаят и да понесат последствията от действията си.

Утре ще ви задам въпрос, на който вярвам, че ще отговорите, написа междувременно Васил Божков във фейсбук днес.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *