Борисов: На оргия, с много уиски и пици с кристали са решили да ме арестуват

В Министерския съвет са се глезили с бяло вино, малини и боровинки, разказа експремиерът

Решението да ме арестуват е взето на оргия с много уиски, бяло вино, пици с кристали, заря са пускали, за да ме извлекат пред децата с белезници, знаейки, че вършат  незаконни действия. Това обясни на брифинг на ГЕРБ Бойко Борисов.

И точно тия хора са се захванали да правят съдебна реформа. И искат техният сатрап да е едноличен господар, ядоса се той при мрачния спомен за ареста си.

Викали са горе полицаите да пишат, знаейки докрай. Защото е незаконно, те са знаели, че ще падне в съда. Разхвърляха всичко, на децата креватите даже. Не откриха нищо и писаха в протоколите, разказа Борисов са обиска посред нощ в дома си в Банкя.

Казаха ми: “Съжаляваме, че трябва да ви задържим, така ни е наредено. И по плочката се чува: “Да му сложиш белезници. Ето това е партията на Промяната. Тогава им казах: “Ще дойдат и за вас, по същия начин.

В публичните изказвания, Петков казва, че им бил лош пиарът и затова като наказание арестува моя пиар. Така ли се разправяш? Направи си по-добър, що трябва да влачиш жената през децата и семействата?, надигна тон Борисов.

И вметна, че сега мнозина му разказвали какво се е случвало в МС по време на управлението на ПП. Нали знаете – българинът е много страхлив. Сега ни разправят какво чудо е било в МС – пици с кристали, малини и боровинки, бяло вино и много уиски. Вътре – ресторанти за хранене. Царете мислят, че там ще стоят доживот, заключи Борисов.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *